Carnati ca la mama acasa

de Bucataras Medi in Aperitive / Garnituri, 28 Apr 2010 | 7053 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -carne de porc (2/3 carne macra si 1/3 carne grasa)
  • -usturoi(1 capatana/kg de carne)
  • -piper macinat(1/2 lingurita/kg de carne)
  • -sare(circa 30 g/kg de carne)
  • -1 ardei iute uscat dupa gustul fiecaruia (daca doriti sa fie mai picanti carnatii)
  • -apa sau zeama de carne
  • -mate subtiri
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnati ca la mama acasa:

Se toaca carnea,se piseaza usturoiul,se taie marunt ardeiul iute.
Se face urmatorul amestec:carne ,usturoi,sare,piper si ardei iute.Se framanta bine,bine pentru o omogenizare uniforma si se mai adauga si putina apa sau zeama de carne.
Cu aceasta compozitie se umplu matele.Se foloseste masina de tocat carne la care se monteaza tubul pentru carnati sip e care se rulesza matul care urmeaza a fi umplut.Dupa ce matele au fost umplute , carnatii astfel formati se lasa la scurs cateva zile sa se usuce si apoi cine doreste poate sa ii si afume( dupa preferinte)
Se pot consuma prajiti, fripti alaturi de o garnitura sau la diverse mancaruri.
Sunt deliciosi de buni .
Va doresc pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Carnati ca la mama acasa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Bunica 1

29.04.2010, 22:11

Suculenti si artosi sunt carnatii tai!Doamne cu ce ispite vii

Bucataras Medi 1

30.04.2010, 08:24

nadina, am fost si am vazut platoul .................super bun.............

Bucataras Medi 1

30.04.2010, 08:27

Bunica, au fost o grozavie....George a zis ca vrea sa mai faca ,numa ca eu i-am dat peste mana si am zis NU hotarat..........si asta nu pentru ca nu ne-ar place ............numa ca stii cum e ce e bun nu e sanatos.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Fasolea mea batuta